Produktion av företagsfilm

Vi är här för att hjälpa dig

Vi gör din företagsfilm​

Alla har en historia.

Vi får företag att berätta sin genom att kombinera lekfull kreativitet, bärande storytelling och professionell filmteknik.

Och visst är det precis vad du behöver? De flesta som landar här har en filmidé, ibland en vision, och ska ”bara” hitta en produktionsbyrå som kan förverkliga den. Well, du har bokstavligen hittat rätt. Vi hjälper dig att skapa företagsfilm som förklarar, som säljer och som väcker känslor. Som får människor att vilja jobba med dig. Och att ge allt för dig. 

Du kanske behöver en mångsidig företagsfilm för webb och sociala medier, som också kan sätta rätt ton i mässmontern? Låt oss göra en varumärkesfilm. Du kanske vill locka fler och jobba mer med employer branding? Låt oss porträttera företaget och dina anställda i en rekryteringsfilm. Du kanske vill berätta om ett kundprojekt? Casefilmer är en stor del av vår vardag. Vi har gjort en uppsjö av olika filmer för företag som FagerhultSjöbergs Workbenches och Sandvik. Så, har du ett företag och vill göra film, kontakta oss.